ابلاغ و رسیدگی در ارجاع پرونده مهریه از شعبه ۳ به شعبه ۹ به چه ترتیبی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۷ #76211574

با سلام

پرونده مهریه از شعبه ۳ به شعبه ۹ ارجاع داده شده.

به دلیل اعتراض من و همسرم پیامکی مبنی بر این موضوع به بنده ارسال شده می خواستم بدانم روال کاری به چه صورتی است؟

و بنده باید کاری انجام بدهم چون شعبه عوض شده؟

یا اینکه از دادگاه شعبه ۹ به بنده ابلاغ خواهد شد؟

و اگر ابلاغ میشه چه مدت زمان می بره؟

و آیا دوباره دادگاه تشکیل میشه و هر دو (زن و شوهر )باید حضور پیدا کنن؟

ممنون میشم پاسخگو باشید

تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اعتراض من و همسرم پیامکی مبنی بر این موضوع به بنده ارسال شده می خواستم بدانم روال کاری به چه صورتی است؟

و بنده باید کاری انجام بدهم چون شعبه عوض شده؟
خیر
یا اینکه از دادگاه شعبه ۹ به بنده ابلاغ خواهد شد؟
هر زمان که نیاز به حضور شما باشد ابلاغ خواهند کرد
و اگر ابلاغ میشه چه مدت زمان می بره؟
زمان مشخصی ندارد
و آیا دوباره دادگاه تشکیل میشه و هر دو (زن و شوهر )باید حضور پیدا کنن؟
تنها در صورت نیاز دادگاه تشکیل می شود
و حضور طرفین در دادگاه تجدید نظر اصولانیاز نیست مگر تصریح شود اما در دادگاه بدوی همواره نیاز است

بهتر است به شعبه اخیر حضورا مراجعه و نسبت به علت تغییر شعبه و همچنین اوقات نظارت و یا رسیدگی اطلاع کامل کسب نمایید. اگر وقت رسیدگی تعیین شده باشد خواهان و خوانده باید برای دفاع از حقوق خود در جلسه رسیدگی حضور یابند.

سلام علت تغییر شعبه این است که احتمالا ما در آن شعبه پرونده دیگری داشته اید . معمولا پرونده های خانواده را برای رسیدگی ب یک شعبه ارجاع می دهند . در این صورت همه ابلاغ ها از شعبه جدید برای شما ارسال خواهد شد .

بهتر است به شعبه رسیدگی کننده برای اطلاع از علت مراجعه نمایید .

با سلام
احتمالا حکم ازشعبه۳بدوی صادرشده وبا اعتراض طرفین به شعبه۹تجدیدنظر رفته باشد

اصولا شعبه دادگاه عوض نمی شود . بهتراست جهت تغییر شعبه دادکاه ، حضوری به شعبه مربوطه مراجعه و علت آن را جویا شوید