با واریز وجه؛ دیگه بابت مهریه بدهکار نیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۲ #76206621

با سلام و احترام،
زوجه مهریه خودش ۳ سال قبل از اداره ثبت به اجرا گذاشته و بابت اون نتونسته مالی اخذ کنه..
میزان مهریه با استعلام اداره ثبت در اون زمان حدود ۲۳۰ میلیون تومان کارشناسی شده..
اگر زوج الان ۲۳۰میلیون به اداره ثبت واریز کنه، تموم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر به قیمت مقطوعی توافق کرده باشید پاسخ مثبت است
در غیر اینصورت به صورت نرخ روز محاسبه میشود.

درود بر شما، در خصوص وجه نقد، بایستی به نرخ روز محاسبه شود.

مهریه به نرخ روز حساب میشود(روزی که مهریه رو به ایشون تقدیم میکنید)

با درود
به نرخ روز محاسبه می‌گردد

درود
مهریه به نرخ روز حساب می شود.

با سلام دوست عزیز خیر ارزش مهریه به نرخ روز محاسبه می شود و به همان نرخ روز باید پرداخت کنید مگر اینکه به صورت توافقی اعلام نمایند که اگر مبلغ را پرداخت کنید به همان مبلغ نیز راضی هستم . بدرود - صلاح الدین عالمی

اگرمهریه پول نقد باشه براساس وجه رایج محااسبه می شود