سیم کارتی داشتم که برادرم بدون اجازه به اسم خودش زده، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۵ #76201596

سیم کارت اعتباری همراه اول داشتم که برادرم بدون اجازه به اسم خودش زده خواستم بینم باید چیکار‌ کنم

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر سیم کارت به نام شما بوده و برادرتان از طریق جعل امضاء اقدام به تغییر مالکیت کرده باشد قابل شکایت و پیگیری خواهد بود .

اگر سیم کارت در سوابق اپراتور مربوطه به نام شما بوده و برادرتان از طریق اقدام مجرمانه ای مانند جعل امضاء یا استفاده از روابط فرا قانونی مبادرت به تغییر مالکیت کرده باشد قابل پیگیری خواهد بود . میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکایت به اتهام جعل و انتقال مال غیر نمایید تا موضوع رسیدگی شود . توصیه می شود موضوع را از طریق بازرسی اپراتور مذکور نیز پیگیری کنید .

"با سلام"
سیم کارت حتما بدون نام و نشان بوده که انتقال سند انجام شده
چون اگر مالکیت با شما بود حتما امضاء شما میبایست درج میگشت

با سلام
جهت انتقال سیم کارت بنام دیگری بایستی صاحب سیمکارت و خریدار هر دو با در دست داشتن کارت ملی در دفاتر پیشخوان حاضر شوند تا انتقال صورت گیرد.
لذا شما میتوانید علیه برادرتان بخاطر جعل امضاء شما و نیز بخاطر انتقال مال غیر بنام خود اقدام کیفری نمایید.