آیا نیاز به شهود در دادگاه دارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۱ #76175859

با سلام ..بنده تعداد هشتاد سکه از مهریه که ۲۰۰ عدد بوده رو پرداخت کردم که ماهی یک سکه بوده والان تقاضای اعسار میخام بدم و همسر سابقم با این موضوع که چهار ماه یک سکه بدم موافقه آیا نیاز به شهود در دادگاه دارم یا اقرار و قبولی ایشون در دادگاه کافیه

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرداخت مهریه بستگی به توافق طرفین دارد و در صورتی که طرفین نتوانند توافق کنند دادگاه تصمیم گیری خواهد کرد
بنابراین اگر شما و همسرتان بتوانید توافق نموده و ایشان به پرداخت اقساط به این شیوه رضایت بدهند ،دیگر نیازی به شهادت شهود نمی باشد.

سلام
چنانچه مراتب مورد پذیرش ایشان بوده باشد نیازی به شهادت شهود نیست اما برای محکم کاری بهتر است به شهادت شهود استناد نمایید

اگر در دادگاه به این مقدار تراضی نمایید نیاز به شهود نیست.