قفل درو عوض کرده و نمیگذارد جهیزیه را بردارم، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۲ #76165412

سلام.
همسرم بنده را از منزل بیرون کرده و قفل درو عوض کرده و ماشینی که به نامم هست و نمیده و نمیزاره وسایلم را که جهزیه ام هست و خودم تهیه کردم و بیارم. لطفا راهناییم کنید. ممنون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست استرداد جهیزیه مطرح نمایید
در خصوص خودرو نیز میتوانید از طریق محاکم اقدام نمایید هر چند راههای دیگری نیز وجود دارد

با سلام
میتوانید دادخواست استرداد جهیزیه داده ولی حتما شهود را به هنگام جمع آوری جهزیه با در دست داشتن سیاهی که قبلا به امضاء زوج رسیده باشد اموال خود را جمع آوری نمایید،در خصوص خودرو میتوانید درخواست توقیف نمایید.

با سلام

استرداد جهیزیه یا بردن جهیزیه آسان است و معمولا مشکلی در این خصوص وجود ندارد. زن می تواند از طریق دادگاه خانواده یا شورای حل اختلاف استرداد جهیزیه به استناد سیاهه دادخواست تقدیم کند.
اما در صورتی که بدون حضور شوهر اقدام به بردن جهیزیه دارید حتما چند نفر از همسایگان را شاهد بگیرید.در مورد خودرو هم که مالک شما هستید میتوانید نسبت به توقیف آن از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

شکایت کنید ودر خواست استردادجهزیه کنید .برای ماشین شکایت انجام دهید پیشنهادمیکنم درخواست ارزیابی حقوقی کنید و بابنده مشاوره تلفنی بگیرید