نحوه دستیابی به اطلاعات اموال ثبتی شوهر در صورت دادخواست مهریه،به چه ترتیبی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۶ #76146898

سلام و وقت بخیر
همسر من یکماه پیش مهریه رو گذاشته اجرا و من قبل از ایشون ماشین و خونم رو فروخته بودم، از همون حدود یکماه پیش هم حسابهای بانکیم توقیف هستند (که البته چیزی توشون نیست)
حالا سوال من اینه که:
آیا ایشون تابحال متوجه فروش اون اموال شدند؟
اصولا دادگاه یا اداره ثبت قبل از تشکیل جلسه دادگاه به ایشون یا وکیلشون در مورد موجودی حساب و اموال ثبتی من اطلاعاتی میدن یا حتما باید بعد از رای محکومیت قطعی مطلع بشن؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون انتقال صورت گرفته است و ایشان توقیفی بواسطه تامین خواسته برای این موارد دریافت ننموده بوده است مشکلی پیش نمی آید .

استعلام پیرامون اموال زوج تنها از تاریخی که ثبت استعلام صورت می گیرد به بعد امکان پذیر است،

سلام استعلام در خصوص اموال زوج فقط از ن=تاریخ ثبت استعلام امکان پذیر است مگر این که بعدا در دعوی اعسار استعلام دادگاه فهرست نقل و انتقال های یه بازه زمانی را درخواست کرده باشد .

احتمالا همسر شما در کنار دادخواست مطالبه در خواست تامین خواسته را نیز مطرح کرده است با مطرح شدن این درخواست حتما و قطعا ایشان از انتقال اموال شما مطلع شده است

اگرهمسرتون قرارتامین خواسته ( توقیف اموال ) را تقاضا کند متوجه خواهد شد