چرا حکم انتشار تصاویر خصوصی و هتک حیثیت این گونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۳ #76136514

با سلام
شخصی با سرقت کارت حافظه گوشی ام اقدام به دسترسی غیر مجاز به داده هایم کرد و سپس با استفادا از عکس های کاملا خصوصیم اقدام به ساخت چندین صفحه با نام بنده کرد و آبرویم را برد
شکایت کردم و پلیس فتا او را شناسایی کرد و اخیرا دادگاه متهم ر وفق ماده ۷۴۵ ق م ا فقط ۵۰۰ هزار تومن جریمه کرده است!
اولا اینکه دو جرم اینجا صورت گرفته : ۱_انتشار اکاذیب یا تصاویر شخصی ۲_دسترسی غیرمجاز به داده ها و تغییر در آنها
چگونه اسن که قاضی فقط برای یک جرم محکومیت صادر کرده است؟
و چرا برای این آبروریزی بزرگی که برایم رقم زده چنین جریمه سبکی بریده است؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برداشت شما خصوصا در مورد نظر اکاذیب صحیح نیست و به نظر میرسه مجازات متناسب بوده ، در هر حال میتونید نسبت به حکم صادره اعتراض کنید

با توجه به دو جرم انجام شده و رای صادره از سوی قاضی می توانید به رای صادره اعتراض کنید البته در نظر داشته باشید قاضی خارج از چارچوب قانون نمی تواند اقدام به صدور رای کند

درود و عرض ادب
در فرض سوال شما دو جرم دسترسی غیر مجاز به سامانه و دسترسی غیر مجاز به داده واقع شده است که دو جرم مجزا از هم میب اشند و تعدد مادی دارن شما می توانید اعتراض نمایید به حکمی که صادر شده است.

سلام . می تونید به حکم مورد نظر در مهلت مقرر اعتراض کنید

درود
بستگی به شکوائیه شما داشته، اگر شما عقیده بر تعدد جرم دارید، می بایست طی لایحه ای مستند بدان اعتراض نمائید، اگر منظور اینست چرا مجازات کم است، این قانون است و قاضی؛ مکلف به رعایت آن، و او(قاضی) نمی‌تواند مجازات را از کمتر یا بیشتر از آنچه که مقرر است تعیین کند.
موفق باشید.