نشر اکاذیب در چه صورت باعث محکوم شدن متهم میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۱ #76135286

شخصی در یک مصاحبه که در فضای مجازی انجام داده علیه بنده اکاذیبی رو گفته که به واسطه اون تعداد زیادی به بنده به شکل های گوناگون هم بی احترامی کردند چون قطعا دروغهایی که گفته باعث تشویش اذهان شده
پیامهایی که هرگز من به خانوادش ندادم یا تحریف واقعیت درباره شکایت قبلی من، قابل پیگیریه و اثباتش با متهمه؟ به طور مثال: من در شکایت قبلی بعد حکم جلبش رضایت بی قید وشرط دادم اون گفته من تهعد دادم و کلی هم قاضی سرم فریاد زده که دیگه باهاش کاری نداشته باشم!
در ضمن من پیامهایی که بهش دادم و اون تحریف کرده یا خلافش گفته پاک کردم چون فکر نمیکردم یه روزی مصاحبه کنه ولی یکی از عکسایی که بهش دادم دارم به علاوه مدارک بیمارستانی...بالاتر هم گفتم یه سری پیام هرگز بهش ندادم و اینکه من برای یکی دو موضوع هم شاهد دارم
اینم اضافه کنم یه اقرارنامه به زور ازم گرفته قبلا که پیامهای داده و نداده رو تایید کردم و امضا زدم
باتوجه به توضیحات آیا شکایتم موثره؟ یا خیر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام شما نتیجه ای نخواهد داشت

با سلام
خیر
حتی اگر شکایتی هم بکنید نتیجه ای نخواهید گرفت
اولا شما اقرار نامه ای امضا نموده و به ارسال پیامک اعتراف نموده اید که بر علیه شما ست
دوما برخی مطالب من جمله شما رضایت ندادید و از ایشان تعهد گرفتند نمیتواند فرد را محکوم نماید

دوست عزیز : با این نحو نوضیحات در هم و نامرتبط نمیتوان اظهارنظر دقیقی پیرامون نتیجه شکایت احتمالی نمود . برای تصمیم گیری در خصوص شکایت و نحوه و ترتیب اقدامات لازم باید از ریز جزئیات یک موضوع و مدارک و ذلائلی که برای استناد در اختیار دارید آگاهی داشت تا بتواه راهکار لازم را بیان داشت . توصیه میشود حضورا با یک وکیل مشاوره نموده و مدارک و دلائل و جزئیات را بیان فرمائید .