آیا در نهایت طلب بنده به ۲۰ میلیون خلاصه می شود و یا می توانم ۳۰۰ میلیون را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۵ #76117372

با سلام. آپارتمانی خریداری شده است که مشمول فروش مال غیر شده است. حال برای دادخواست فروش مال غیر اگر ارزش منطقه ای ملک کمتر از مقدار واقعی ارزیابی شود آیا در نتیجه میزان پول مورد مطالبه تاثیر گذار است؟
بعنوان مثال، ملک ۱۰۰ میلیون معامله شده، هم اکنون ۳۰۰ میلیون می ارزد. ارزش منطقه ای را اگر مثلا ۲۰ میلیون تومان بزنیم جهت کاهش هزینه های دادرسی، آیا در نهایت طلب بنده به ۲۰ میلیون خلاصه می شود و یا می توانم ۳۰۰ میلیون را مطالبه کنم و دو مسئله جدا هستند؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.

می توانید ۳۰۰ میلیون را مطالبه کنید و در دادخواست میزان خواسته فعلا را برابر قیمت منطقه ای مبلغ بزنید ودر نهایت با جلب نظر کارشناس در همان دادخواست مطالبه نمایید

سلام و درود
نگران مبلغ نباشید، تقویم دادخواست و یا ارزش منطقه بندی برای محاسبه هزینه دادرسی است مثل موردی است که در محضر یک ملکی را ده میلیون تقویم کنند و بیش از صدتومان ارزش دارد. آن برای محاسبه حق التحریر سند است.

سلام.اگر معامله از اساس باطل بوده پس شما فقط ثمن پرداختی خویش را دریافت خواهید کرد مگر اینکه مشتکی عنه جهت اخذ رضایت به شما رجوع کند که توافقی مبلغی از ایشان دریافت کنید و اساسا اپارتمان به اولین خریدار که قانونی ملک را خریده تحویل داده خواهد شد و ایادی بعدی فقط پول پرداختی خویش را دریافت خواهند نمود