میتوانند طبق قانون جدید علیه ورثه زوج متوفی اقدام کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۳ #76059196

سلام دوستان ببخشید سوالی داشتم زوجه در زمان فوتش طبق قانون قدیم یک هشتم از اموال همسر متوفی اش را به ارث نمی برده و حال ورثه این زوجه از همسر دیگرش است میتوانند طبق قانون جدید علیه ورثه زوج متوفی اقدام کنند (هردو ورثه از مادر یکی هستند) و یک هشتم از عین اموال را مطالبه کنند!؟

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود قانون زمان فوت ملاک میباشد

سلام قانون زمان فوت ملاک میباشد

قانون زمان فوت ملاک میباشد
موفق باشید

با سلام
در حقوق مدنی قوانین جدید عطف به ما سبق نمی شود اما مطابق قانون قدیم نیز زوجه از یک هشتم ارزش ابنیه و اشجار ارث می برد و تنها از عرصه محروم است

سلام. خیر. قانون زمان فوت مجددا حاکم بر زوجه سابق هست.