چند بار میشه درخواست ملاقات داد به دادگاه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۶۵ #76058627

سلام..
بنده حضانت محضری دخترم رو از شوهرم گرفتم. ایشون هفته ای دو ساعت طبق رای دادگاه قرار ملاقات داشتن که بدلیل سو رفتار پدر در مرکز مهر والدین ، روانشناس مرکز نامه ای برای اجرای احکام نوشته و توش قید کرده که بدلیل سو رفتار و فحاشی از پذیرش این پرونده معذوریم. ۱۵ ماه پیش دادگاه این رای رو صادر کرده. حالا ایشون دوباره درخواست ملاقات داده. سوال من اینکه مگه چند بار میشه درخواست ملاقات داد به دادگاه? آیا سابقه قبلی ایشون که ۹۰ درصد عدم حضور داشته در مرکز ، و اون چند باری هم که اومده جو اونجا رو متشنج کرده ممکنه تاثیری روی نظر قاضی جدید داشته باشه? دخترم سه ساله هست. یعنی دادگاه بیشتز از دو ساعت بهش حق ملاقات میده?

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای دادخواست مجدد حق ملاقات منع قانونی ندارد مهم پذیرش آن توسط دادگاه هست

سلام. از نظر تعداد درخواست محدودیتی وجود نداره. منتها سابقه و وضعیت ایشون در رای و نظر دادگاه موثر واقع میشه. و بنا بر اصل استصحاب ایشون باید ثابت کنن که شرایط و وصعیتشون تغییر کرده. شما هم خواستار این باشین که ملاقات تحت نظر و در محل خاصی صورت بگیره

محدودیت برای دادن دادخواست ندارند شما باید ثابت کنید شرایط ایشان تغییر نداشته و مانند سابق است تا با کمترین زمان و در محل خاص با حضور شما ملاقات انجام شود. مثلا کلانتری .