فروشنده، به تعهداتش عمل نکرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۸ #76051076

یک مغازه خریدم
فروشنده تعهدات مبنی بر آب برق گاز داده الان کنتور آب نزاشته گاز هم میگه نمیدن بهم چون دودکش نداره کنتور برق هم تازه گزاشته
۹۷.۱۲.۲۵، قرار بوده تحویل بده ولی آماده نبود گچ شیشه نداشت فیلم هم مخفیانه ازش گرفتم که اگر زد زیرش دادگاه بدم زمان تنظیم سند هم برج ۹ امسال گزاشته، یک بار شکایت کردیم، بخاطر دادخواست اشتباه رد شد، میخواست یک کاغذ دیگه بنویسه این طور که گاز اگر دادن بهمون بده اگر ندادن هزینه کنتور لوله کشی کم بکنه از پول سند و تاریخ سند بندازه برج ۱۲و ۵ تومن کم کنه بابت آب گاز
و نوشته بود که دوطرفین راضی هستن و هیچ مشکلی باهم ندارن، توی قولنامه بابت دیرکرد در تحویل روزی ۱۰۰ نوشته.
آیا میتونیم شکایت خسارت و تعهدات بکنیم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فعلا بهتر از ضمن ارسال اظهارنامه مبنیی بر انجام تعهدات، اقدام به طرح دعوای الزام ایشان به ایفای تعهدات قراردادی و مطالبه خسارت نمایید

سلام دوست گرامی
شما بایستی دادخواست حقوقی مبنی بر الزام به انجام تعهد (هر مورد را بصورت دقیق و خواسته جدا) مطرح نماید و همچنین می توانید مطالبه خسارت قراردادی که در قرارداد درج شده را نیز بنماید

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی میتوانید با توجه به توافقات حاصله نسبت به تخلفات از تعهدات مندرج در قولنامه با عنوان ( مطالبه خسارت ناشی از عدم ایفا تعهدات )شکایت کنید و اما چنانچه >>>>(الزام به ایفای تعهد))>>> بکنید مشمول دریافت خسارت نخواهید شد لازم بذکر است مطالبه خسارت از دادگاه و دریافت خسارت ، کلیه تعهدات متعهد را از بین خواهد برد یعنی متعهد با پرداخت خسارت هیچگونه مسئولیتی نسبت به تعهدات نخواهد داشت لذا شکایت رو اگر بعد از انتقال سند انجام بدید نتیجه بهتری خواهید گرفت

بایستی قراردادتان مطالعه شود

سلام.دادخواست الزام به ایفای تعهدات بدید.اگر تحویل ندادن یا سند نزدن می توانید مطالبه وجه التزام روزانه ۱۰۰تومن را بخواهید