آیا با اینکه هنوز نظر کارشناسی قطعی نشده ایشون میتونن در این موضوع اقامه دعوی کنن؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۷ #76005534

با سلام سئول بنده از وکلای گرامی اینه که

با کسی داد و ستد داشتم که یک چک بعنوان ضمانت بهش داده بودم که متاسفانه روی چک اقدام کرد،توی دادگاه قاضی موضوع رو به کارشناس محول کرد،کارشناس هم بدون در نظر گرفتن قسمتهای زیادی از واریز من به ایشون رو نادیده گرفت و فقط ۵۰ میلیون رو قبول کرد، من هم بنظر کارشناس اعتراض کردم و الان در مرحله تجدید نظر خواهیه ولی از آنطرف اجارئیه صادر شدو الان به مرخصی از زندان آمدم و متاسفانه زندگیم بهم خورده.

حالا شاکی برای دریافت تاخیر و تادیه دوباره ازم شکایت کرده، میخواستم بدونم آیا با اینکه هنوز نظر کارشناسی قطعی نشده ایشون میتونن در این موضوع (تاخیر و تادیه) اقامه دعوی کنن؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تا زمانی که پرونده شما به مرحله صدور رای قطعی نرسیده باشد امکان صدور اجراییه فراهم نیست.

با وجود عدم صدور رای کارشناسی چطور رای صادر شده!!!

سلام
اگر پرونده شما در مرحله تجدیدنظر باشد به معنی این است که حکم صادره هنوز قطعی نشده است و اینکه می‌گویید اجرائیه صادر شده جای تعجب است چون قبل از قطعیت حکم امکان صدور اجراییه وجود ندارد
به هرحال سوال شما از این حیث دارای ابهام است
اما اگر دادگاه بدهی شما بابت چک را احراز کند و شما به پرداخت وجه آن محکوم شوید و قبلا خسارت تاخیر تادیه مطالبه نشده باشد بعد از آن دارنده چک می تواند خسارت تاخیر تادیه آن را نیز مطالبه نماید

با درود اگر رای دادگاه در موضوع چک ها صادر و شما حبس شده اید، قاعدتا رای قطعیت یافته و در آن موضوع ارجاع به کارشناسی معنا ندارد مگر دادخواست یا شکایت دیگری باشد.
اگر رای چک قطعیت یافته و خسارات درآن لحاظ نشده بله شاکی می‌تواند جهت مطالبه خسارات ازجمله تاخیر تادیه یا هزینه دادرسی و وکیل دادخواست دهد.

سئوال شما دارای ابهامات و ایرادات زیادی است . تا زمانی که نظریه هیات کارشناسی تقدیم دادگاه نشده و به طرفین ابلاغ نگردیده امکان صدور رای وجود ندارد . همچنین در صورت صدور رای نیز تا زمانی که مهلت اعتراض منقضی نگردد نمیتوان اجرائیه صادر نمود .