آیا این خسارت رو قسط بندی میکنن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #75969881

باسلام،من دانشگاه فرهنگیان رو تموم کردم و امسال کنکور شرکت کردم و پزشکی ملی قبول شدم،گفتن که باید حتما خسارت پرداخت کنم و چاره ای جز این نیست، خسارت ۲ برابر چیزیه که برام اموزش و پرورش هزینه کرده

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در صورتی که در قرارداد فی مابین و حتی دفترچه ی کنکور دقت کنید اشاره می گردد که در شرایط انصراف و.... از دانشگاه فرهنگیان باید دو برابر خسارت هزینه کرد وزارت اخیر را پرداخت نمایید؛ و در حقیقت آموزگاری کم جایگاهی نیست، موفق باشید.

قراردادفی ما بین حاکم خواهد بود.

بستگی به شرایط قرارداد تعهد شما به دانشگاه دارد . اگر نسبت به این موضوع پیش بینی در تعهد ابتدایی نشده باشد به لحاظ قانونی منعی وجود ندارد .

با سلام و احترام چنانچه شما از طریق رای دادگاه محکوم به پرداخت شده باشید بله در این صورت اگرشما از لحاظ مالی بتوانید معسر بودن خود را ثابت کنید می توانید دادخوست اعسار داده و پس از تایید خسارت را به صورت اقساط تعیین شده پرداخت نمایید در غیر اینصورت چنانچه از آیین نامه داخلی خود دانشگاه باشد و شما را ملزم به پرداخت کرده باشند میتوانید با توافق طرفین نسبت به پرداخت اقدام نمایید