آیا این خونه به عنوان مستثنیات دین باز هم به ایشان تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۷ #75967728

سلام وقت بخیر
مهریه من در مرحله اجرای احکام هست و منزل مسکونی همسرم توقیف شده که بیشتر از شان ایان می باشد، با توجه به اینکه همسرم دو ساله که منزل مشترک ترک کرده و در شهر دیگری زندگی میکنه
مگر شرط مستثنیات خونه ای که مورد نیاز زوج باشه نیست؟ با توجه به اینکه خونه دیگه ای اجاره کردند در شهر دیگری

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که زوج به غیر از مسکن معرفی شده املاک دیگری داشته و قیمت آن بیشتر از حد متعارف و شون زوج باشد مستثنیات دین نیست لکن اگر این مسکن شما بابت مهریه توقیف کرده با شید مزایده خواهد شد در صورتی که زوج اعتراض کند و ملک دیگری بابت بدهی مهریه معرفی کند و یا مهریه را پرداخت کند رفع توقیف می شود

در صورتی ک زوج منزل دیگری برای سکونت داشته یا خانه محل سکونت ایشان از حد عرف و شان فراتر باشد مستثنیات دین ب شمار نخواهد آمد

با درود اگر قیمت منزل گزاف باشد یا متناسب با وضعیت اعسار او نباشد، می‌توان آن را مستثنیات تلقی نکرد، واقعیت امر کوتاه سخن :بستگی به نظر قاضی مربوطه دارد.

بله قابل فروش در مزایده می باشد بعداز استهلاک مهریه شما مازادبه همسرتان پرداخت خواهدشد

درود بر شما، خیر الزامی به سکونت در منزل نیست، مگر اینکه منزل مذکور از شان ایشان فراتر باشد تا از مستثنیات محسوب نشود.

سلام
شرط مستثنیات دین این است که بدهکار مسکن در حد یک واحد در شان خود داشته باشد.