با مطالبه مهریه از جانب زوجه، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۸۲ #75902280

سلام.
زن من بعد از ۴ ماه که عقد کردیم مهریشو به اجرا گذاشته و الان بیشتر از ۴ساله با علم به اینکه بنده مالی ندارم منو میبره و میاره دادگاه میخام بدونم هیچ مرجع وجود نداره که ازین کاسب شکایت کنم؟!ینی واقعا باید به همین راحتی یه زن بتونه تو زندگی یه مرد؟! اونم فقط واسه پول؟! به هیچ طریقی نمیشه علیهش کاری کرد؟!!

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بر اساس قانون مدنی( ماده ۱۰۸۲) به مجرد عقد زن مالک مهر می شود و می تواند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن بنماید. چنانچه همسر شما اقدام به اجراء مهریه نموده پرداخت بر ذمه زوج خواهد بود. اما نحوه آن برای افرادی که تمکن مالی دارند و آنانی که از تمکن مالی برخوردار نیستند فرق خواهد کرد. زوج چنانچه معسر از پرداخت یکجا مهریه باشد و تقاضای اعسار وی برای دادگاه محرز شود می تواند مهریه را تقسیط و پرداخت نماید.
در خصوص سوال شما مبنی بر شکایت علیه همسر خود، باید گفت اثبات سوء نیت زوجه از عقد نکاح با شما برای دادگاه سخت است.

ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار تقدیم کنید

دادخواست الزام به تمکین میتونید مطرح کنید و در صورت عدم تمکین دادخواست ازدواج مجدد مطرح کنید و حق طلاق هم قانونا با مرد است، میتوانید طلاق بدهید و مهریه را بصورت قسطی پرداخت کنید.

سلام نه متاسفانه باید مهر پرداخت بشه البته بستگی به نظر قاضی دادگاه داره که در صورت صلاحدید به مرد کمک میکنه.

باسلام
مهریه حتما باید پرداخت شود
در صورتی که توانایی پرداخت کردن ندارید درخواست اعسار بدهید

سلام
مهریه در هر صورت باید پرداخت شود ولی می توانید دادخواست اعسار دهید.

سلام مهریه در نهایت می‌بایست پرداخت شود. شما می‌توانید به دادگاه درخواست اعسار و تقسیط محکوم به را بدهید