آیا راه حلی هست که باز برای زمین شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #75838857

باسلام

پیرو سوال قبلی که متن آن را در آخر مینویسم.

اون فرد یک سال قبل از شکایت بنده، زمین را در رهن خریدار بابت شراکت قرارداده بود و صاحب زمین چون نتوانسته بود پول شراکت را بدهد زمین را به آن فرد میدهد و شش ماه بعد از شکایت در املاکی ملک را به نام خریدار که شریکش بوده میزند و مابقی پول را میگیرد.

سوال قبلی من هم این بوده:

ازفردی پولی طلبکار بودم و از ایشان شکایتی کردم، آن فرد زمینی داشت که بعد از شکایت بنده زمین را فروخته بود،فرار از دین و مشارکت در معامله صوری از فروشنده و خریدار شکایت کردم،پرونده به دادسرا رفت و منع تعقیب برای هر دوی آن صادر شد،بعد در تجدید نظر هم شکایت کردم و باز هم منع تعقیب خورد.

خواستم بدونم آیا راه حلی هست که باز برای زمین شکایت کنم که به من برگرده؟

آیا میشود باز به رای تجدیدنظر اعتراض کرد؟

البته الان دو ماهه از رای تجدیدنظر گذشته.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها در صورتی که شرایط اعاده دادرسی را داشته باشید می توانید از این طریق اقدام کنید هرچند بسیار دشوار است و احتمال پیروزی کم است

سلام حکم دادگاه تجدید نظر قطعی است و غیر قابل اعتراض .