از بنده شکایت تصرف عدوانی کرده اند و گفته اند حق وسیله گذااشتن در انجا را ندارم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۷ #75794209

در نورگیری که فقط مختص واحد بنده است و فقط من حق رفت و امد در ان دارم و (در سندم قید شده که دارای درب و پنجره و دیوار به سمت نورگیر مشاعی ) تا چه حد میتوانم از ان استفاده کنم یعنی من میتوان مقدار کمی وسیله در حدی که مزاحمتی‌ برای کسی نداشته باشد بگذارم و لباس در انجا پهن کنم (با توجه به اینکه واحد بنده بالکن ندارد و فقط این نورگیر را دارم ) لطف میکنید با توجه به قوانین تملک اپارتمان توضیح دهید چون یکی از اهالی که تازه امده اند و پنجره ای به نورگیر بنده دارند و ارتفاع پنجره شان ۱.۷۰ س م از کف خانه اشان( به هوای مشرف نبودن) بالا قرار دارد و در طبقه اخر هستند از بنده شکایت تصرف عدوانی کرده اند و گفته اند حق وسیله گذااشتن در انجا را ندارم و حتی چون مشاعی است حق رفت و امدم در ان ندارم در صورتی که هیچ گونه مزاحمتی بنده برای ایشان ندارم و بیشتر برای اذیت کردن این شکایت را کرده است ؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مشاعی است باید با رضایت سایر مالکین استفاده نمایید.بدون ایجاد مزاحمت.

عنوان شما عنوان تصرف عدوانی نیست در نتیجه با دفاع شما دعوای ایشان رد می شود. عمل شما مصداق مزاحمت تلقی است.

سلام، متاسفانه نمی توانید استفاده شخصی بدون رضایت سایرین نمایید

سلام
درسندقیدشده نورگیرمشاعی پس مطابق قانون تملک آپارتمانهااجازه استفاده اختصاصی نداریدمگربارضایت کلیه مالکین.شکایت تصرف عدوانی موضوعیت نداردومردوداست

درود

عنوان شکایت تصرف عدوانی محرزقابل استماع در محاکم نیست

در مال مشاح شرکا در جز جز ان سهیم هستن شما با توافق همسایه خود سعی کنید حصه یا سهم هرکدام را مشخص کنید که مزاحمتی برای هم نداشته باشین

سلام شکایت تصرف عدوانی با توجه به سوال شما منتفی است لذا در مورد مشاعی بودن رضایت طرفین شرط میباشد ومورد دیگر بالکن بودن و نبودن ارتباطی با موضوع سوال شما و بحث مشاعی نیست موفق باشید

در صورت مشاعی بودن باید رضایت و اجازه بقیه ساکنین جلب شود گرچه باعث مزاحمت هم نباشد