با رفع توقیف خودرو توسط قاضی و بدون رضایت من؛ آیا میتوانم از این قاضی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۹ #75786594

بعد از چند بار تعدیل و اعسار پرداخت که هر بار با موافقت قاضی به هر ۸ ماه یک سکه تبدیل شده اتومبیلی رو از ایشون به صورت سیستمی توقیف کردم چون بر طبق هنان زمان هم اقساط را پرداخت نمیکرد امروز با مراجعه برای پیگری توقیف اتومبیل متوجه شدم قاضی دستور رفع توقیف داده وقتی اعتراض کردم که این ماشین که وسیله امرار معاش ایشون نیست در جواب به من گفته که مهندس مملکته به این مملکت خدمت میکنه حقشه ماشین داشته باشه و به این دلیل دستور رفع توقیف بدون اجازه من داده وقتی هم میگم جناب قاضی اینطوری که من تا وقتی بمیرم هم دستم به چیزی بند نخواهد بود میگه همه دارن تو این روزها میمیرن شما هم بالاخره باید بمیری دیگه آیا میتوانم از این قاضی شکایت کنم و چگونه و ضمنا اگر در این مدت ماشین رو به نام فرد دیگری کرد چی میشه چون بدون اجازه من رفع توقیف شده

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر با تشخیص قاضی پرونده، خودرو مذکور جز مستثنیات دین باشد، رفع توقیف قانونی بوده و شما نمیتوانید خودرو را توقیف کنید