ابلاغ اجراییه تمکین آمده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵,۸۱۵ #75769789

با سلام
زوجه هستم. دو ماه پیش جلسه رسیدگی عدم تمکین بود که رای به تهیه مسکن و اثاث از طرف زوج شد. امروز ابلاغیه اجراییه آمده اما توضیحی از ادرس و هیچ چیز نیست. و اینکه نوشتن هزینه اجرایی بر عهده محکوم علیه هست. هزینه اجرایی چیه و چرا به عهده منه؟
من باید چیکار کنم؟
برای اجرا زوج نباید کارشناس گرفته باشه؟
چون مطمئنم صوری هستش هم اینکه هم حقوقی هم کیفری شکایت نفقه کردم که کیفری جلب دادرسی و کیفرخواست صادر کرده ولی هنوز خبری نشده. تاثیری داره پرینتش رو ببرم برای اجرا؟
حقوقی هم آیا نفقه تا قبل اجراییه از بین میره؟
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به اجرای احکام مراجعه نموده و آمادگی خویش را جهت تمکین اعلام بفرمائید

با سلام
شما از طریق ارسال اظهارنامه یا حضور در اجرای احکام،اعلام آمادگی جهت تمکین نمایید،و خواستار تعیین تکلیف مسکن شوید.

سلام
در صورت ابلاغ اجراییه زوجه میتواند تمکین نکند که پیرو عدم تمکین نفقه ساقط و زوج میتواند درخواست ازدواج مجدد دهد

باسلام و احترام
شما باید شخصا به شعبه اجرای احکام مراجعه کرده و جهت تمکین اعلام امادگی کنید .

به شعبه مراجعه کنید و اعلام امادگی جهت تمکین نمایید

به اجرای احکام رفته و اعلام آمادگی برای تمکین را اعلام کنید.

بسمه تعالی : ضمن دعوت شما خواهر گرامی به آرامش و اطمینان از اینکه حداوند متعال جل جلاله بر همه چیز آگاه و بیناست و یقین یاور مظلومان است پسجای هیچ نگرانی ندارد.

و اما موارد سوال شما : ۱) آرا صادره بابت برخی خواسته ها گرچه معین کننده تکلیف و در قسمت اجرای احکام به طرفین اعلام میگردد اما دارای ضمانت اجرایی نیست . از جمله همین مورد موضوع شما که صرفا اطلاع رسانیست و تعیین تکلیف . اما نه شما را میتوانند به زور به تمکین در هر محلی با زوج امر کنند و نه زوج را میتوانند مجبور جبری و قهری به تهیه مسکن کنند .. لذا با اعلام دادگاه هز کدام از طرفین تکلیفی که قاضی محترم صادر فرمودند اجرا کنند و اطاعت از دستور قاضی نمایند معمولا اثبات صداقت طرفین دعواست و اثبات صداقت و سلامت طرف ذدعواست ..لذا این که از اجرای احکام برای شما اجراییه آمده صرف اعلام و رویه شکلیست و جای نگرانی ندارد.

۲- شما میتوانید از قاضی اجرای احکام صحت و درستی و شان شما بودن منزلی که زوج مکلف به تهیه آن شده است را بخواهید که ایشان به دادورز اجرای احکام دستور بررسی اوراق و مدارک و خود منزل تهیه شده را میدهد و در صورت صحت موضوع ،صحت امر را به قاضی اعلام وبا تایید ایشان بدون هیچ نگرانی به منزل تهیه شده بروید و تمکین خود را به دادگاه اعلام و اثبات کنید . و چنانچه قاضی اجرا منزل را در شان شما و صدق اوراق تایید نکنند .. مسئله تمکین شما هم منتفی و تا تهیه منزل زوج باید نفقه شما را نیز پرداخت نماید ( لذا تا این قسمت هیچ مشکلی نیست و جای نگرانی هم نیست

۳- هزینه اجرایی در این مورد با توجه به عدم محکومیت هیچکدام از طرفین و عدم ضمانت اجرا صفر بوده و نیاز به پرداخت هزینه نمیباشد . زیرا محکومی وجود ندارد .( پس این مورد هم جای نگرانی ندارد)

۴) در مورد اجرا هم که فرمودید زج کارشناس بگیرد هم در قسمت فوق توضیح کاملی به خدمتتان عرض کردم .

۵) در مورد شکایت کیفری بابت نفقه : اختمالا به دادگاه حقوقی شما را هدایت میکنندزیرا با توجه به قوانین جدید و دستورالعمل های جدید قوه قضاییه ، ترک انفاقو وصف کیفری آن دارای شرایطی باید باشد که به سختی میتوان به عنوان جرم زوج را متهم نمود اما چنانچه ۶ ماه متوالی از دادن نفقه همسر شما استنکاف نموده باشد ،شما حق دارید دادخواست عدم امکان سازش یا طلاق (را با وصف اینکه زوج با داشتن استطاعت مالی ۶ ماه متوالی از دادن نفقه زوجه امتناع نموده) بدهید که در صورت احراز تمکن مالی زوج و عدم پرداخت نفقه ۶ ماه قاضی لزوما طلاق شما را صادر خواهد نمود . اما در دادگاه حقوقی نیز بعنوان مطالبه نفقه معوقه و آتیه رای مقتضی صادر و ارزش نفقه را هم کارشناس برای شما تعیین مینماید ..