اگر در جلسه دادگاه شهود خود را حاضر نکنم محکوم خواهم شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۷ #75722728

بنده ملکی رو همسرم بعد از اختلافاتی که با هم داشتیم در عوض مهریه به صورت عادی در سال ۸۵ انتقال داد بعد از آن در سال ۸۹ همان ملک را به کس دیگری فروخت و من خبر نداشتم ان فرد از دست شوهرم شکایت کرد و حکم تخلیه را گرفت من در موقع تخلیه متوجه شدم . دادگاه من را مجبور به تخلیه کرد بعد من در دادگاه کیفری شکایت کردم و شوهرم متواری بود و خریدار را دادگاه احضار کرد و صحبت ها را شنید ایشان آنجا گفت اینها این معامله را بعد از نوشتن و تاریخ را به قبل زدن ‌. دادگاه شاهد خواست و من بردم . شوهرم به ۳ سال حبس محکوم شد . مجدد دادخواست حقوقی دادم جهت ابطال مبایعنامه ها در آنجا همین خریدار ادعای جعل و صوری بودن معامله را کرد آنجا نیز رای به نفع من صادر شد اعتراض کرد و بع نفع من صادر شد . خریدار به جرم جعل شکایت جداگانه کرد و ادعا کرد قدمت قولنامه کمتر از قولنامه من است . ۲ هیات کارشناس جعل طبیعی بودنش را تایید کردن و قرار منع تعقیب من صادر شد . مجدد همان فرد به جرم تبانی برای بردن مال غیر شکایت کرده و جلسه اول حاضر شدم خریدار اعلام کرد من شاهد دارم که این خانوم در موقع معامله حضور داشته. بازپرس مجدد از من شاهد خواسته در صورتی که چند سال پیش شاهد ها را بردم و بر اساس آن رای قطعی شد . آیا اگر شاهد ها نیایند محکوم میشوم ؟ در کل نظر شما چیست منع تعقیب صادر میشود؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حضور شهود الزامیست و نتیجه رای به آن بستگی دارد

سلام حضور شهود بما به دستور قاضی الزامی است، همچنین سایر ارا موجود را نیز به شعبه تسلیم نمایید

با سلام
نظر به جمیع دفاعیات شما وپرونده های متعددی که داشته ایید تمامی دادنامه های مذکور را به مرجع رسیدگی کننده تسلیم و در صورت دردسترس بودن شهود انها را به مقام قضایی معرفی نمایید

با توجه به آرایی که از قبل صادر شده کپی برابر با اصل شده آنها را در دادگاه نشان دهید اما چون بازپرس از شما خواسته شهود را حاضر کنید ولی باز به احتمال قوی رای به نفع شما صادر میشود