تعداد افراد در استشهاد محلی باید چند نفر باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸,۲۶۳ #75689

با سلام
اموال فرد محجور و خود محجور به قیم جدید توسط سرپرست قبلی داده نشده است(با این که 2بار تذکر شفاهی از طرف قیم جدید داده شده بود) حالا قیم جدید میخواد استشهاد محلی درست کنه ، باید چند تا شاهد داشته باشه ؟ آیا شهادت زنان هم قابل قبول هست

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب

اصولا در تحقیقات محلی و استشهادیه حداقل یا حداکثری و جنسیتی ذکر نشده است اما جهت علم و اماره بیشتر قاضی پیشنهاد می گردد تعداد امضا حداکثر بالای سه نفر باشد.

در تحقیق محلی به تعداد و جنسیت اهمیت داده نمی شود و امر تحقیق را دادگاه انجام می دهد و در کل تحقیق اماره محسوب می شود

موید باشید