اگر زن باکره نباشد میتواند به علت نگرفتن مراسم عروسی بعد از یک سال تمکین نکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۸ #75665842

با سلام
در مراسم نامزدی اعلام شده که مراسم عروسی گرفته میشود

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تمکین کردن یا نکردن ربطی به مراسم عروسی ندارد. ایشان می تواند از طریق دادگاه وی را ملزم به گرفتن عروسی کند و عروسی در شان زوجه گرفته شود. اگر باکره نباشد مرد می تواند با تهیه مسکن و وسایل البیت تمکین وی را از دادگاه درخواست کند.

سلام
ارتباطی میان تمکین و مراسم عروسی وجود ندارد

با سلام
چنانچه زن دوشیزه نباشد حق حبس نداشته و در صورت فراهم بودن شرایط تمکین باید تمکین کند ولیکن زوجه می تواند از دادگاه درخواست نماید که مراسم عروسی برگزار شود که نهایتا ممکن است بر حسب عرف قاضی زوج را ملزم به برگزاری مراسم عروسی در حد توان مالی ایشان نماید.

اگر زن باکره نباشد .‌ملزم به تمکین از شوهر است و نگرفتن عروسی مجوز تمکین نکردن نیست

سلام
اگر زوجه دوشیزه نباشد نمی تواند به بهانه عدم پرداخت مهریه تمکین نکند ولی برگزاری مراسم عروسی ربطی به دوشیزه بودن یا نبودن زوجه ندارد.