آیا با توجه به ناگهانی بودن این امر و نیامدن ابلاغیه به مغازه من میتوان شکایت کنم و دستور اجرا را لغو کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۸ #75627688

من پارسال یک باب مغازه از شخصی اجاره کردم که سرقفلی مغازه را داشت و ظاهرا حق اجاره دادن نداشته.در پی شکایاتی که صاحب زمین مغازه از شخصی که سرقفلی را داشته مغازه از شخصی که سرقفلی داشته گرفته شده و به صاحب زمین واگذار شده.اکنون اجاره من تمام شده و به دلیلی که کسی که ازش مغازه را اجاره کردم پول پیش من را بازنگرداند مغازه را تخلیه نکردم.حال صاحب ملک مغازه حکم تخلیه و دستور اجرای آنرا گرفته. و در زمانی آمدند که من بسته بودم و مامور پلیس گزارش بریدن قفل را نوشته

مشاوره حقوقی سرقفلی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر به ان علت نمی توانید ابطال کنید.

سلام
اگر ثبت ثنا داشته باشید حتما ابلاغ انجام شده است.

ابلاغیه برای مغازه نمی آید و شما می توانید علیه موجر و کسی که با شما قرارداد اجاره تنظیم کرده شکایت کنید