چه باید بکنم که وراث دیگر پدرم، ادعای ارث و میراث ننمایند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۳ #75616551

با سلام
پدرم ملکی دارد که به نام خودش هست میخواهد به من بدش ولی چون تو رهن بانک نمیشود سند انتقال داد یا سند صلح نوشت فقط میتواند وکالت بهم بده آیا من چه مدارکی تنظیم کنم که بعد از فوت ایشان کسی از وراث یعنی برادر و خواهرام نتواند ادعا نسبت به ملک کند؟
۲- مبایعه نامه بعد از فوت اعتبار دارد آیا وراث میتوانند مبایعه نامه رد کنن چون بین منو پدرم هست؟
۳- چه سند هایی یا چه مدارکی بین هم بنویسیم که اعتبار بعد از فوت داشته باشد و دادگاه قبول کند؟
۴- مبایعه نامه دستی با ۳ شاهد اعتبار دارد یا مبایعه نامه در بنگاه املاک؟
۵- مبایعه نامه در دفترخانه اسناد رسمی میشود تنظیم کرد؟
۶- اقرار نامه بعد از فوت در دادگاه اعتبار دارد؟
چون زن دوم پدرم ادعا میکند میخواستم ببینم چه سند هایی تنظیم کنم که در دادگاه قوی ارایه شود که ملک مال من هست و از پدرم خریدم.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبایعه نامه چنانچه صوری منعقد نشده باشد پس از فوت معتبر است

بهتراست فک رهن کنید و سپس آن را به شما منتقل یاصلح کند

سلام
مبایعه نامه تنظیم نمایید؛ وکالت با فوت ایشان منفسخ می گردد.

با سلام
مبایعه نامه در دفتر اسناد رسمی کفایت میکنه میتونید قرارداد عادی با چند شاهد(حداقل دو نفر) هم امضا کنید
البته مشروط به اینکه پدرتان شرایط قانونی انعقاد قرارداد را داشته باشه

پدرتون میتواند مبایعنامه ای با حفظ حقوق مرتهن (بانک ) باشما تنظیم کند و مبایعنامه بعداز فوت باطل نمی شود و امضای دو شاهد هم کافی می باشد .

با سلام ووقت بخیر
پدرتون میتواند مبایعنامه ای با حفظ حقوق مرتهن (بانک ) باشما تنظیم کند و مبایعنامه بعداز فوت باطل نمی شود و امضای دو شاهد هم کافی می باشد .