چگونه بدون سند ازدواج دادخواست الزام به تمکین نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۰۹۰ #75571634

سلام
زنم ده روزه خونه رو ترک کرده رفته خونه پدرش فقط بهش گفتم با حجاب باش فکر آبروی من باش بدش اومده سند ازدواج رو هم برده قبل اون هم تمکین خاص به من نمی‌کرد یا خیلی سرد بود.

چجوری میتوانم دادخواست عدم تمکین بدم بدون سند ازدواج؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از دفترخانه مربوطه تقاضای رونوشت نمایید

به دفتری که عقد ازدواج را ثبت کرده مراجعه و تقاضای رونوشت سندازدواج راکنید

میتوانید رونوشت سند ازدواج را از دفتر مربوطه تهیه نمایید .

زنم ده روزه خونه رو ترک کرده رفته خونه پدرش فقط بهش گفتم با حجاب باش فکر آبروی من باش بدش اومده سند ازدواج رو هم برده قبل اون هم تمکین خاص به من نمی‌کرد یا خیلی سرد بود.

یعنی تا به حال تمکین خاص انجام نداده است به شما ؟
در این صورت حق حبس خواهد داشت تا پرداخت تمام مهریه
مگر ولو یک بار نزدیکی صورت گرفته باشد
چجوری میتوانم دادخواست عدم تمکین بدم بدون سند ازدواج؟

هرچند می توانید رونوشت سند ازدواج را از دفترخانه ای که ازدواج در آن جا ثبت شده است بگیرید اما می توانید با همان صفحه ازدواج شناسنامه خود و همسرتان نیز اقدام کنید

به دفترخانه محل وقوع عقد مراجعه و رونوشت سند ازدواج را بگیرید.اول اظهارنامه الزام به تمکین ارسال نمایید و مدتی را برای بازگشت ایشان تعیین نمایید. در صورت عدم بازگشت به استناد اظهارنامه و رونوشت سند ازدواج دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید.

به دفتر ازدواجی که عقد کردید مراجعه و رونوشت عقدنامه نامه را بگیرید

با سلام
ابتدا اظهارنامه تمکین ارسال کنید درصورت عدم تمکین دادخواست مطرح کنید
درخصوص سند ازدواج هم از دفترخانه مربوطه تقاضای رونوشت نمایید