امکان دریافت پرونده توسط وکیلی که صرفا بابت لایحه پول گرفته است

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۴ #75533960

با عرض سلام، یکی از شاکیان پرونده تقاضای لایحه از وکیلی کرده است و آن شاکی مدعی است چون وکیل از ما پول لایحه گرفته و فیش صادر کرده است می‌تواند برود دادگاه پرونده را بگیرد و لایحه تنظیم کند. آیا اگر فردی وکیل مستقیم پرونده نباشد، صرفا با درخواست لایحه از طرف یک شاکی می‌تواند پرونده را از دادگاه بگیرد؟ یا اینکه این وکیل آن شاکی را فریب داده؟ دو حالت ممکن است، یا نمی‌خواهد لایحه بفرستد یا اینکه زیرکانه پیامک تایید گرفته و خودش را وکیل پرونده کرده است!

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وکیل بدون اعلام وکالت از جانب ایشان، حق دسترسی به پرونده را نخواهد داشت.

با سلام
وکیل باید در پرونده اعلام وکالت نموده باشد در غیر این صورت دسترسی به پرونده نخواهد داشت

باسلام چنین ادعایی پذیرفته نیست .ممکن است وجهی صرفا بابت تنظیم لایحه ای از طرف احدی از شکات از وکیل درخواست و وکیل اقدام به تنظیم کرده و لایحه تنظیمی توسط شاکی درخواست کننده اخذ و سپس سیستمی به شعبه ارجاع شده باشد ولیکن اعطای وکالت به وکیل است که پرونده را وکیل می تواند مطالعه و ملاحظه کند و بوکالت از موکل پرونده متشکله را تعقیب و پیگیری کند .بدون هیچ گونه حق جابجایی پرونده .استرداد پرونده و علی هذا آنهم بدون هیچ اقدامی خارج از حدود اختیارات وکالت اعطایی در نتیجه.فقط در چارچوب اختیارات مکتوب مصرحه در وکالتنامه منعقده تنظیمی الکترونیکی است که وکیل میتواند در آن محدوده مانور دهد.لذا در مانحن فیه بنظر می رسد شاکی فقط از وکیلی یا کارشناس حقوقی تقاضای تنظیم لایحه ای کرده باشد و لا غیر.

با سلام. وکیل در صورتیکه حق ورود و مطالعه پرونده را دارد که با موکل قرارداد. الکترونیک وکالت منعقد نموده باشد. در هیر اینصورت می‌تواند دادخواست و لایحه بنویسد اما شخصا باید توسط اصحاب پرونده ثبت گردد و یا تحویل دادگاه شود

باسلام برای ورود به پرونده نیاز به تنظیم قرارداد الکترونیکی میباشد وتهیه لایحه مجوز ورود به پرونده نیست

سلام سامانه ثنا را چک کنید که وکیل پرونده هستند یا خیر اگر نباشند حق چنین اقدامی نخواهد داشت

سلام، وقت بخیر زمانی وکیل می تواند به صورت مستقیم برای پرونده ای لایحه ارسال نماید که وکالت در پرونده داشته باشد .