آیا من میتوانم با شکایت از فروشنده به جرم کلاهبرداری و فروش خودروی معیوب به من خسارت و ارش معامله را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲ #75521641

سلام
من از یک دلال یک خودرو خریدم که این آقای دلال در زمان معامله مدعی شده بود خودرو به نام خودش هست و در قولنامه ای که خودش نوشته بود خود را فروشنده معرفی کرد و در پای قول نامه به عنوان فروشنده امضا کرد ولی در موقع ثبت سند خودرو در محضر یک نفر دیگری آمد که خودرو به نام آن شخص بود و ما بعدا فهمیدیم که آن کسی که خود را فروشنده معرفی کرده بود فقط یک دلال بود و ما قبل از معامله این موضوع را نمی دانستیم . ما در هنگام قولنامه سه میلیون تومان بیعانه به حساب دلال ریختیم و مابقی قیمت خودرو را به حساب مالک اصلی خودرو ریختیم حال بعد از چند روز از معامله بنده متوجه شدم که خودرو معیوب است و طبق نظر کارشناس بنده از این معامله حدود ۲۰ میلیون ضرر کردم .آیا من میتوانم با شکایت از فروشنده به جرم کلاهبرداری و فروش خودروی معیوب به من خسارت و ارش معامله را دریافت کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید علیه ایشان با استناد به نظریه کارشناسی خواستار مطالبه ی ارش شوید.

سلام
شما باید به استناد نظریه کارشناس علیه فروشنده اقدام به طرح دعوا مطالبه وجه از بابت ارش نمایید و یا پس از ارسال اظهارنامه مبنی بر فسخ معامله تقاضای تایید فسخ را از دادگاه نمایید

با سلام ممکن است فروشنده از مالک اصلی وکالت در فروش داشته باشد و ارائه نکرده باشد و یا این که معامله طبق قواعد معامله فضولی تفسیر شود لذا عملاسخت می توان عناصر کلاهبرداری را در این موضوع پیدا کرد
اما شما با استفاده از خیارعیب می توانید ارش مطالبه نمایید ولی اولا این خیار فوری است ثانیا یرای اینکه در دادگاه مشکل پیدا نکنید هم فروشنده و هم مالک را مخاطب قرار دهید