مهریه گرفتن بعد از طلاق امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۶ #75486131

سلام، شب بخیر، من یه سوال داشتم، من برا طلاق توافقی ۵ تا سکه میخام بگیرم، اما هنوز رضایت ندادم رو پرونده مهریه، اگه وقتی طلاق قطعی شد، رضایت ندم رو مهریه، پیگیری کنم امکانش هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به این دارد که شما این مهریه را بذل و ابراء یا هبه نموده باشید یا در قبال شرطی یا عملی بذل نموده باشید ( معوض ) . اگر بصورت بخشش ساده و هبه باشد قابل رجوع خواهد بود

با سلام
در صورت توافق طلاق بر مبنای ۵ سکه عمل نموده و الباقی را بذل نمایید مطالبه آن بعد از طلاق متصور نیست !

باسلام
قطعا بله، حق و حقوق شما پابرجاست

در صورت بذل و اسقاط حق رجوع یا ابراء خیر

با سلام
اصولا در طلاق توافقی باید در خصوص مهریه تعیین تکلیف شود .به هر حال
۱.اگر شما مهریه خود را بذل نکنید میتوانید بعدا مطالبه کنید
۲..ولی اگر طلاق در قبال دریافت ۵ سکه باشد و مابقی مهریه را بذل کنید ، دیگر مابقی قابل مطالبه نیست.

اگر مهریه بذل نشود میتوانید بعد مطالبه کنید.اما درصورت اعلام اینکه طلاق در قبال دریافت ۵ سکه باشد و مابقی را بذل کنید ، دیگر مابقی قابل مطالبه نمی باشد

با سلام البته در جلسات مربوط به طلاق همه حق و حقوق طرفین مورد برررسی قرار می گیرد که در صورتی که در خصوص مهریه رضایت ندهید و علی رغم آن طلاق واقع شود می توانید مهریه خود را مطالبه نمائید.