آیا صدای ضبط شده از پدر یا همسر بدون اطلاع آنها جرم می باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۴۵ #75360790

سلام

و اینکه چطور میتونم بفهمم همسرم چندتا خونه داره؟ در مورد جهیزیه، اگر جهیزیه ام رو بر اثر کهنگی بیرون انداخته باشم یا عوض کرده باشم، وسایلی که به ‌جاشون خریدم رو نمیتونم بیارم؟ مثلا تو جهیزیه ام یه تلویزیون ۲۱ اینچ داشتم که چند سال بعد اونو عوض کردیم و یه تلویزیون ۳۲ اینچ خریدیم، الان این تلویزیون جدید رو نمیتونم برای خودم بردارم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ضبط صدا جرم محسوب نمی شود و با توجه به اینکه جهیزیه تعویض شده است قابل استرداد نمی باشد

ضبط صدا بشرط انتشار ویا به قصد اخاذی و حق سکوت جرم بوده
نمی توانید وسایل جدید را ببرید
از اداره ثبت استاد استعلام کن

درود
ضبط کردن صدا جرم نیست، استعلام اموال که سند رسمی دارند از ثبت به عمل می آید و با دستور قضایی.
در صورت تعویض کالا جدید قابل استرداد نیست.

خیر جرم انگاری نشده است.

۱-صرف ضبط کردن صدا نمیتواند جرم باشد مگر آن که سوء استفاده ای از آن شود
۲-اگر جهیزیه تعویض شده دیگر قابل استرداد نیست

ضبط صدا جرم نیست انتشارش جرم میشه - استعلام از اداره ثبت اسناد - خیر امکان مطالبه وسائل جدید به جای قدیمی نیست

علی رغم تاکید شدید قانون اساسی بر حفظ حریم شخصی افراد، صرف ضبط صدا، برای افراد عادی جرم انگاری نشده است.
به عبارت روان‌تر، نمی‌توان شخصی را به اتهام ضبط صدا در دادگاه متهم کرد، مگر اینکه از صدای ضبط شده، علیه شخص استفاده کرده، به طوری که آبرو و حیثیت وی را خدشه‌دار نماید یا موجبات ضرر به وی را فراهم سازد.
درخصوص جهیزیه، درصورت تعویض قابل استرداد نیست