ایا با داشتن تعهد محضری میتونم رای عدم تمکین رو تغییر بدم به نفع خودم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲,۱۸۶ #75340832

من از همسرم تهعد محضری دارم که منو نزنه ولی ایشون دوباره منو کتک زدن و من برای حفظ جانم به خانه پدری ام پناه اوردم و همسرم رفتن شکایت عدم تمکین کردن ایا دادگاه رای را به نفع ایشان صادر میکنه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تعهد محضری مطابق آنچه در سوال آمده است ضمانت اجرایی ندارد می‌بایست شکایت ضرب و شتم یا ضرب جرح مطرح نمایید و ادعای خویش را اثبات کنید،
وگرنه ملزم به‌ تمکین هستید.

سلام
چنانچه خوف ضرر جانی و بدنی باشد ، مسکن جداگانه تهیه می گردد و رای به عدم تمکین وجاهت ندارد
در غیراینصورت تبعیت به تمکین عام و خاص از ضروریات زندگی مشترک است

اولا رضایت محضری هیچ ضمانت اجرایی ندارد شما باید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید وگواهی بگیرین دردادگاه به استنادعسروحرج کنید

با سلام
در صورتی که بتوانید اثبات نمایید ایشان شما رو مورد ضرب و جرح قرار میدهد و شواهد و مدارکی بر ادعای خود دارید برای دادگاه ارایه و ترس از جان خود را ملاک برای عدم تمکین نمایید

در صورتیکه در عسر و حرج هستید از جمله کتک کاری و ضرب وشتم ویا ضرب و جرح و اثبات این موارد که علیرغم تعهد محضری باز هم رعایت تعهدات محضری توسط زوج نمی شود واز طرفی خوف از امنیت جانی د ارید قطعا قاضی محکمه رای به ازام به تمکین علیه شما صادر نخواهند کرد.

با سلام
شما باید بلافاصله به پزشکی قانونی مراجعه کنید و شکایت ضرب و جرح عمدی خود را تقدیم کنید تا بدین وسیله نبود امنیت جانی شما و نقض تعهد همسرتان اثبات گردد
وباید دیده شود در برابر نقض تعهد چه ضمانت اجرایی تعیین شده که اکنون میتوانید استفاده کنید.

با سلام
اقدام به طرح شکایت ضرب و جرح نمایید . در صورت صدور رای به نفع شما در پرونده کیفری ضرب و جرح می توانید از خودتان در پرونده الزام به تمکین دفاع کنید .