من باید در محضر حتما حاضر شوم تا اون نتونه عدم حضور بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #75327894

سلام.
بنده پارسال یک واحد آپارتمان نوساز خریده ام. در مبایعه نامه ذکر شده است که اگر پارکینگ واحد در شهرداری تایید شد ملک با پارکینگ واگذار شود و در غیر انصورت مبلغ ۱۳ میلیون تومان از بهای ملک کاشته شود. متاسفانه قرار بود در مرداد ۹۷ سند به نام من زده شود که به دلیل سهل انگاری های فروشنده و مشکلات شهرداری تاکنون انجام نشده بود. حالا فروشنده گفته که پارکینگ جور نشده است ولی سند اماده است و برای سند زدن بیاید محضر خانه. اما من پیگیری کردم و متوجه شدم که پارکینگ بالاخره مورد تایید قرار گرفته اما مالک اقدام به کلاهبرداری کرده و آن را در شهرداری برای واحد خالی دیگرش ثبت کرده است. با این شرایط چگونه می توانم به حق خودم برسم. ضمنا من باید در محضر حتما حاضر شوم تا اون نتونه عدم حضور بگیره؟ یا اصلا نباید بروم؟ ضمنا من مرداد پارسال (تاریخ توافقی سند زدن) برگه عدم حضور فروشنده را از محضر گرفتم و قصد دارم بابت تمام فشارها و نگرانی هایی که در این مدت به من وارد شده از بند مرتبط با جریمه دیرکرد روزانه نیز استفاده کنم.
ممنون میشوم که راهنمایی کنید که فردا در محضر حاضر شوم یا خیر؟ اگر باید حاضر شوم چه اقدامی باید انجام دهم که منجر به سواستفاده فرد نشه (براساس دیرکردها و با فرض نبودن پارکینگ کل طلب فروشنده ۶۰۰ هزار تومان است)

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضور پیدا کردن مشکلی ایجاد نمی کنه طبق قرارداد دو حق برای شما ایجاد شده یک ملک با پارکینگ دو ملک بدون پارکینگ با کم کردن ۱۳تومان راه حل اول چون احتمال انجامش کم است برای رسیدن به حق نیاز به طرح دعوا دارید راه حل دوم هم باید قبول کند که از مبلغ کل کم شود .نتیجه حق با شماست و تصمیم گیری وسنجش که کدام بهتر است به عهده خودتان است

شرط ضمن عقد شما ، برابر مقررات دارای اهمیت است در صورت وجود مدارک دال برانتقال پارکینگ به واحد دیگر می توانید نسبت به نقض و انتقال آن بنام خود برابر قرارداد اقدام نمائید
حضور در دفتر خانه نیز باید برابر دستو موقت تا تعیین تکلیف آن انباری از دادگاه اخذ شود.

با حضور در دفتر خانه و اخذ گواهی حضور و عدم حضور طرف مقابل یک سند خواهید داشت و در مقام دفاع قابل استناد است .