هر اطلاعاتی هم موجود داشتم رو در اختیار دادگاه قرار دادم، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۶ #75220496

با سلام بنده فروشگاه اینترنتی داشتم و یک فرد که اطلاعات کارت بانکی یک فرد دیگه رو بدست اورده بود از فروشگاه اینترنتی بنده خرید میکنه و صاحب کارت میره دادگاه و شکایت میکنه که از کارتش سرفت شده و دادگاه حساب بانکی بنده رو مسدود کرده با اینکه تمامی اطلاعاتی که از اون فرد سارق در سیستم ما موجود بود رو تحویل دادگاه و پلیس فتا قرار دادیم با گذشت نزدیک به یک سال همچنان دادگاه حاظر به رفع انسداد حساب بنده نشده با اینکه بنده فقط یک فروشنده بودم این وسط هر اطلاعاتی هم موجود داشتم رو در اختیار دادگاه قرار دادم که اثبات میکنه بنده از کسی کلاه برداری یا دزدی نکردم لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم سپاس.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمان اثبات بی گناهی و صدور حکم قطعی مبنی بر برائت شما امکان رفع انسداد از حساب وجود نخواهد داشت .

باسلام،اگر مبلغ جزئی است میتوانید با پرداخت آن به مال باخته و جلب رضایت طرف مقابل رفع مسدودی کنین در غیر این صورت با نوشتن درخواست رفع توقیفی حساب به قاضی مربوطه اقدام کنید تا مشخص شود ایا شما را مجرم می داند یا خیر .....

تا زمان شناسایی عامل واریز وجه یا اثبات بی گناهی و صدور حکم قطعی مبنی بر برائت شما امکان رفع انسداد از حساب وجود نخواهد داشت .

حساب شما با عنوان کلاهبرداری و یا بدهی مسدود است.میتوانید مبلغ واریزی شخص را برگردونید و رضایت بگیرید و یا واخواهی کنید