جرم افشای فیش حقوقی مدیر توسط کارمند چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۱۹ #75205

با سلام. افشای فیش نجومی مدیر عامل و چند تن از مدیران یک شرکت دولتی باعث شکایت کردن مدیر عامل از 3 کارمند رسمی قطعی در دادسرا شده است. بدون دریافت هیچ حکمی از مراجع ذیصلاح، دقیقا پس از 3 روز از زمان شکایت کردن، مدیر عامل با اعمال فشار بر معاونتی که هر 3 کارمند مشغول بکار بوده اند باعث شده است که به علت عدم رضایت مدیر میانی از کارمندان، آنان را به شهرستانهایی دور جابجا نمایند. هزینه های ایاب و ذهاب و همچنین کاهش یک میلیون تومانی شامل هزینه های رفاهی، حق ماموریت و اضافه کار نیز شامل حال هر سه کارمند شده است. پس از بررسی توسط دادگاه هر سه کارمند تبرئه شده اند و قاضی افشای فیش را جرم ندانسته است. حال با توجه به این موضوع که هر سه کارمند در بدو استخدام در محل ستاد شرکت مشغول به کار بوده اند، با شکایت کردن از مدیر عامل به علت مغرضانه بودن جابجایی محل خدمت، می توانند به محل قبلی خدمت برگردند؟ آیا می توان مزایای فوق را دریافت کرد؟ البته طبق بخشنامه سال 1393 تعیین محل خدمت در صورتی که مغرضانه نباشد با مدیر عامل شرکت است. اما در این مورد مغرضانه است.
ممنون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی همانطور که مستحضر هستید افشای فیش های نجومی جرم محسوب نشده و شما می توانید با استناد به حکم دادگاه مغرضانه بودن این جابجایی را اثبات نمایید.