آیا می توان از شهرداری بابت تصاحب زمین های شخصی شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۶۰ #75094

با سلام و عرض ادب
ما ملکی داریم که در سال 91 شهرداری اعلام کرد 100 متر آن در طرح قرار دارد. و پدرم در آن موقع در قید حیات بودند.پس موافقت کردند.در سال 92 پدرمان به علت بیماری سرطان از دست دادیم و دیگر نه به زمین مراجعه کرده و نه از شهرداری پیگیر برای کارهایمان کردیم.
در سال 95 متوجه شدیم شهرداری حدود بیش از 700 متر را می خواهد از زمین ما جدا کند.و نقشه ی سال 91 را تغییر داده است(چون ما اونجا نبودیم,بنابراین همسایه ها زمین مارو گفتن بدون صاحب است و از شهرداری خواسته اند نقشه را تغییر دهد و در سال 92 نقشه تغییر کرده است)سوال من اینجاست که اصلا همچین چیزی منطقی است که شهرداری بیش از 700 متر از یک زمین را برای جاده جدا کند؟آن هم فقط از زمین ما؟ و ما باید چه شکایتی از شهرداری بابت این موضوع بکنیم.الان 3 سال از این موضوع گذشته و ما می خوایم نقشه به همان سال 91 برگردد.
ممنونم از شما.

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی شما می توانید با ارسال یک اظهارنامه به شهرداری درخواست تغییر نقشه به مشابه آن در سال 91 را بنمایید. در صورتی که موثر واقع نشد می توانید در دیوان عدالت اداری از شهرداری شکایت نمایید.