اگه در آینده بابت چک هایی که رفته و برگشت خورده تامین موجودی کنم بازم میتونن خسارت بگیرند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #75086730

با سلام
من خودرویی از مدیران خودرو در سال ۹۶ خریدم که با اقساطش در اومد ۵۰ تومن همون اول ده میلیون دادم خودرو تحویل گرفتم متاسفانه با توجه به مشکلاتی که داشتم بعد از اون هیچ پرداختی نداشتم به شرکت یکبار توقیف شد که به صورت تامین خواسته بود و ده روزش گذشته بود که آزادش کردم
الان که هی پیامک میدن که فک پلاک میکنیم و این حرفا
از شما سوالم اینه که تا وقتی مبلغی ندم چی میشه
چون خودرو شده صفرش ۲۸۰ میلیون
و بهترین پیشنهاد به نظر شما چیه

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهترین راه حل این است که شما بدهی خود را یکجا پرداخت کنید

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، بهترین کار اینه که حضورا به شرکت مراجعه و با محاسبه نهایی بدهی ، نسبت به پرداخت و استرداد لاشه چک‌ها اقدام کنید

بایستی دیون خود را به شرکت پرداخت کنید و ضرر ناشی از اقدام به موقع شما از نحوی پرداخت چنانچه در قرارداد فی مابین ذکر شده است نیز پرداخت گردد در صورت پرداخت نکردن دیون توسط شما هم از جنبه کیفری و حقوقی نیز میتواند برای شما مشکل ساز شود