با تصرف بی مدرک زمین چه اقدامی باید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۸ #75061620

سلام
زمینی متعلق به مرحوم پدرم هست با اسناد ثبتی دهه چهل خریداری کرده چند سالی به صورت اجاره یا.... تحویل اشخاصی بوده، بیست سال پیش به طور شفاهی دادیمش به عمو حال عموی ما فوت کرده پسر عموها زمین رو تصرف کردن یه محلی نزدیک زمین ما هستش که یه زمانی روستا بوده و پلاک ثبتیشم جدا هست با جایی که زمین ما هست حالا پسر عمو ها این زمین جز اون پلاک هست و ربطی به سند شما نداره، ـــــــــ حالا سوالم اینه عملا چنین چیزی عملی هست که زمینی که سند ثبتی داره و مال پلاک ۱. هست بگیم جزء پلاک۲ هست،ـــــــــــــ واینکه باید من چه اقدامی بکنم ـــــــــــــــــ ممنون وسپاسگزارم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درصورتیکه شما اقدامی مبنی بر رفع تصرف نمایید و بعد از ارجاع پرونده به دادگاه توسط کارشناس حدود زمین معین شده و امکان اثبات ادعای شما و روشن شدن واقعیت وجود دارد .

درود بر شما، در خصوص هر پلاک ثبتی میتوانید از طریق شورای حل اختلاف و درخواست کارشناسی، حدود پلاک را مشخص کنید، در خصوص اقدام ایشان نیز، شما می‌توانید به استناد عدم مالکیت ایشان، از طریق دفاتر الکترونیک قضایی، شکایت تصرف عدوانی علیه پسرعموها مطرح نمایید.

سلام
متصرفین زمین (پسر عموهای شما) باید مالکیت خود را بر زمین اثبات نموده و برای آن دلیل ارائه نمایند. ضمنا هر پلاک ثبتی محدوده مشخصی دارد که می توان آن را با تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری معین نمود.

سلام درصورت تصرف توسط اشخاص یاد شده ،شما میتونید با ارائهدی سندمالکیت وسابقه تصرفتون از متصرفین شکایتی تحت عنوان تصرف عدوانی مطرح کنید

سلام و عرض ادب
خیر این امکان وجود ندارد و شما می‌توانید با عنوان مجرمانه ی تصرف عدوانی طرح شکایت کنید