بعد از طلاق حضانت فرزندم با من است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۹ #75052809

با سلام
آقا هستم و یک فرزند پسر ۸ ساله دارم. در آستانه‌ی جدایی با همسرم هستم. اوضاع مالیم خوبه و هیچ مشکل اخلاقی و ... ندارم. میخوام بدونم بعد از طلاق حضانت فرزندم با منه دیگه؟ و یه سوال مهم‌تر این که خانمم منزل پدریشون شماله و بعد از طلاق اونجا ساکن میشن اما من خودم تهرانم. حالا اگر قاضی هفته‌ای یک بار ملاقات تعیین کنه برای مادر که بچه رو ببینه این وظیفه‌ی منه که بچه رو ببرم شمال تا ایشون ببینه یا خودش باید بیاد بچه رو ببینه؟
ممنون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام

حضانت طفل تا هفت سالگی با مادرهست و پس از آن با پدر، فرزند بعد از رسیدن به سن بلوغ شخصا می تواند تصمیم بگیرد با کدام یک از والدین زندگی کند. در حال حاضر حضانت فرزندتان با شماست و در خصوص تعیین محل ملاقات قاضی باید تصمیم گیری نماید.

بله حضانت فرزند شما با حضرتعالی است
در مکرد دیدار مادر با فرزند اگر توافق نکنید دادکاه تصمیم خواهد گرفت
ولی نه هفته ای یکبار
شاید هر دوهفته شایدم هرماه اجازه ملاقات دهد

حضانت دختر و پسر تا سن هفت سالگی با مادر است و بعد ان با پدر می باشد در خصوص مکان ملاقات هم قاضی باید تعیین تکلیف نماید.

درود
بله تا سن بلوغ حضانت با شماست. تعیین محل ملاقات را قاضی تعیین می کند.

با سلام احترام.
-با توجه به ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی حضانت طفل مشترک تا هفت سالگی با مادر است و پس از آن با پدر میباشد.
- در مورد نحوه ی ملاقات با فرزند از نظر (زمان ملاقات و مکان ملاقات) تصمیم گیری با دادگاه است.
موفق و موید باشید

سلام حضانت فرزند درسن ۷ سالگی به بعد با پدر میباشد لذا در نهایت تشخیص قاضی پرونده میباشد موفق باشید

حضانت فرزند باشماست ودرضمن غبطه فرزند رعایت بشه بله شما مکلفین امکان ملاقات را فراهم نمایید