آن شخص خودرو را از من گرفته، با چه عنوانی از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #75026382

با سلام
بنده چند سال پیش به پسردایی خودم پولی قرض دادم و ایشون قرار بود پول منو برگردونن ایشان توان بازپرداخت نداشت تا چند روز پیش ماشینی که داشت در قبال پولم به من داد رفتیم دفتر اسناد به من وکالت فروش با تمام اختیارات داد و فرداش رفتیم تعویض پلاک و ایشان ماشین از من گرفت و میگه تا پول ندی نمیدم تمام مدارک ماشین پیش بنده هستن.
میخوام شکایت کنم طرح شکایت چی بنویسم؟
بعد قاضی حق به میده یا میگه ماشین به ایشون پس بده؟
در ضمن رسید پول چند سال پیش هم دارم

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تعویض پلاک صورت گرفته خودرو متعلق به شماست و از طریق وکالت سند هم انتقال دهید
بعد برای پس گرفتن خودرو دعوی رفع تصرف عدوانی و توقیف خودرو را نمایید

سلام
شما بابت پولی که قرض دادید دادخواست حقوقی مطالبه بدهید.

سلام
اگر ماشین به شما منتقل و پلاک شما هم نصب شده اقدام به طرح دعوای تصرف عدوانی، اجرت المثل ایام تصرف نمایید و متعاقبا دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خود را نیز تقاضا کنید