آیا استرداد حق الوکاله ممکن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۲۶ #75020394

سلام من از یه نفر ۲۸میلیون مطالبه داشتم و وکیل گرفتم وکیل دادخواست داد ولی طرف اومد باهام توافق کرد قبل جلسه دادرسی آیا میتونم حق الوکالا رو استرداد کنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به قرارداد شما دارد.

به قرارداد شما با وکیل بستگی دارد

سلام بهتر است که به صورت توافقی مساله را حل کنید

بسته به توافق قراردادی شما با وکیل دارد

با سلام
به قراردادتان رجوع کنید که آیا بند در این مورد توسط وکیل ذکر شده یا نه
در حالت کلی توافق داشته باشید

بستگی به قرارداد حق الوکاله ای دارد که با وکیل مذکور منعقد نموده اید . اصولا در اینگونه موارد موضوع به صورت توافقی حل می شود .

سلام
به قرارداد وکالت خود مراجعه بفرمایید.
بهتر است که به صورت توافقی مساله را حل کنید