🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بنده می‌توانم از بیمه و مستمری پدرم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده ازدواج نکرده ام، ۹ونیم سال سابقه بیمه و دفترچه تامین اجتماعی داشته ام، که دیگر سر کار نمی‌روم و بیمه و دفترچه ام قطع شده است؛ پدرم فوت شده و در طول زندگیشان ۳مرتبه ازدواج کرده و بازنشسته نیروهای مسلح(ارتش) بوده اند و بنده تنها دختر ایشان از زن اول پدرم می‌باشم ( پدرم یک فرزند پسر از همسر دومشان دارند) ... می‌خواستم بدانم: بنده می‌توانم از بیمه و مستمری پدرم استفاده کنم یا همه آن ها به زن آخر پدرم که ازدواجشان دائمی بوده ( ایشان فرزندی از پدرم ندارند ( زن آخر پدرم هیچ فرزندی ندارد))، می‌رسد؟ در صورت بهرمندی بنده از بیمه و مستمری پدرم، مبلغ مستمری من چگونه محاسبه شده و هرماه چقدر خواهد بود؟ به حساب خودم جداگانه واریز می‌شود؟ تا چه زمانی میتوانم از این مزایا استفاده کنم؟ با تشکر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مستمری به همسر ایشان و شما که مجرد هستید تعلق می گیرد .و سهم شما در صورت درخواست به حساب شما جداگانه واریز می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
دختر میتواند تا روز عقد تکاح از مستمری پدر استفاده نماید لذا شما میتوانید از طریق اداره تامین اجتماعی اقدام نمایید

باسلام در صورت اقدام به شما حقوق تعلق خواهد گرفت و نیمی از حقوق پدرتان مستقیما به حساب شما واریز خواهد شد و نیم دیگر آنرا همسرشان دریافت خواهند کرد و شما تا زمانیکه ازدواج نکرده باشین مستحق دریافت این مستمری و بیمه از طرف پدرتان خواهید بود

سلام
مستمری پدر شما به همسر دائمی ایشان و نیز به شما که مجرد میباشید تعلق میگیرد و میزان سهم آن را خود مرجع پرداخت کننده به شما اعلام خواهند نمود و سهم تان به حساب شما جداگانه واریز خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط