پرونده شما به شعبه اجرا مدنی انتقال داده شد؛ چه معنی دارد و باید چه کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۸ #74991764

شکایت کردن از من بابت ۶ میلیون چکم وصول نکردم و اصلا نرفتم دادگاه .تاریخ ۱۰/۰۹/ ابلاغ پرونده شما به شعبه اجرا مدنی شورا انتقال داده شد..لطفا بگید میتونم برم اعسار بدم برم بازداشت نمیشم چون اقدام نکردم کلا
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شرایط اعسار راداشته باشید می توانید از طریق خدمات قضایی تقاضا ی اعسار بدهید

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست اعسار را ثبت کنید .

بادرود درصورت داشتن اموال قابل توقیف است ودرصورت عدم داشتن اموال وبا اثبات عدم توانایی پرداخت میتوانید حکم اعسار بگیرید و قسطی شود

بله می توانید اعساربدهید ازطریق دفاتر خدامت قضایی

با سلام . درصورتیکه توان پرداخت ندارید دادخواست اعسار بدهید . عدم حضور شما در سیر رسیدگی پرونده تاثیری در موضوع اعسار ندارد .

سلام پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام‌ارسال شده دادخواست اعسار و تقسیط را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید ضممنا در صورتی که از تاریخ ابلاغ اجرابیه ۳۰ روز نگذشته حکم جلب صادر نخواهد شد

اگر توانایی پرداخت ندارید تا یکماه میتوانید دادخواست اعسار بدهید