با توجه به مجازات عدم ثبت ازدواج و طلاق آیا قبول کنم طلاق هم غیر رسمی صورت بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #74929743

سلام با خانومی به صورت غیر رسمی عقد دائم کرده ام، خطبه عقد توسط یک روحانی در مجلس بله برون خوانده شده و در برگه ای به صورت عادی موارد مهریه و... نوشته و امضا شده است. با خانواده همسر به مشکل خورده و قصد جدا شدن داریم، پدر خانوم پیشنهاد دادن به صورت توافقی و غیر رسمی صیغه طلاق جاری شود و هر متن که من آماده کنم هم امضا می کنن. ۱_با توجه به مجازات عدم ثبت ازدواج و طلاق آیا قبول کنم طلاق هم غیر رسمی صورت بگیرد یا حتما ثبت نکاح کنم در دفترخانه رسمی و سپس ثبت طلاق رسمی کنم؟ ۲_ روحانی که صیغه ازدواج دائم ما رو خونده، دوست خانوادگی همسرم هست، و تا روز بله برون قرار بود صیغه موقت باشه و روز بله برون عاقد گفتن ، موقت نمیشه دائم بخونیم، آیا می توانیم از عاقد به جرم فریبکاری شکایت کنیم، چون ما از قانون مجازات عدم ثبت اطلاع نداشتیم و از بی اطلاعی ما سوء استفاده شده؟ ۳_ با توجه به اینکه عاقد از طرف خودشون آورده شده، در صورت شکایت عدم ثبت خانواده همسر، مجازات من چه در نظر گرفته می شود؟ ۴_ بهترین کاری که الان میتونم انجام بدم چیه، لطفا راهنمایی کنید؟ ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است بدون ثبت نکاح ، با طرفین توافق و اقدام به جاری نمودن صیغه طلاق نمایید
چون فعلا در شناسنامه ها ثبت نشده و نیز در صورت ثبت نکاح و سپس اقدام به طلاق کار سخت و دشوار و روال طولانی را در پیش خواهد داشت

بنظر بنده ابتدا نکاح را ثبت نمایید سپس طلاق رسمی بگیرید
مجازات حبس و جزای نقدی میباشد