آیا حرف من تهدید بشمار میرود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۷ #74912169

با سلام.بنده خانه یک شخص را اجاره کرده بودم و ایشان پس از مهلت مقرر درصدی از پول ودیعه مرا پس نداد و من ایشان را تهدید به آبروریزی پیش خانواده و همسایگانش کردم از آنجایی که میدانستم او با زن غریبه در ارتباط است این ها را بیان کردم.ایشان به جرم تهدید و افترا از من شکایت کردن و من سوالم اینه.چه راهی برایم هست تا خلاص شوم چون اول او برایم پیام داد که کاری میکنم که روزی صد بار آروزی مرگ بکنی و همچنین حرف هایی به من گفت مثل تو باید بیایی و به زن من --------- کنی. آیا من میتوانم شکایت کنم برای این حرف هایش؟ همچنین من تازه معلم هستم و هیچ سابقه کیفری و .. ندارم آیا در صدور حکم من تاثیری دارد؟ ۲ نفر شاهد دارم که او به من پیشنهاد داد تا زن غریبه بیاورم خانه و وقتی شما نیستید با من هماهنگ کنید.من آدرس او را نمیدانم آیا حرف من تهدید بشمار میرود؟ آیا ۲ نفر شاهد هایم برای این قضیه کارساز هست؟ و اگر ثابت کنم از افترا تبرئه میشوم؟در غیر اینصورت چه حکمی برایم پیش بینی میکنید؟مثلا زندان چند ماه یا چند سال؟ چه کاری میتونم برای خلاصی ام بکنم لطفا راهنمایی ام کنید.

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز چنانچه بتونه افترا و تهمت شما را با شهادت شهود به اثبات برسونه به جزای نقدی بنفع دولت محکوم میشی درصورتیکه ایشان نیز بشما تهمت زده ویا تهدیدتون کرده در صورت وجود شاهد می تونی شکایت کنی