خانمم میتونه سه دانگ مرا توقیف کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۳ #74886246

باسلام واحترام
منزل مسکونی به صورت قولنانه ای هست و ۸۰ متری هست و با خانمم به خاطر وجود وام مسکن مجبور شدم سه دانگ خانم و سه دانگ خودم باشه الان خانمم مهریه اجرا گذاشته و سند منزل هنوز به نام صاحب ملک هست به خاطر اختلاف حساب و سند در رهن بانک هست و اقساط وام که به نام خانمم هست تا حالا من پرداخت کردم ایا خانمم میتوته توقیف کنه سه دانگ منو و درصورتی که جز مسنثیات دین من باشه ایا بعد از دادن اعصار و اقساط مهریه تکلیف منزل چی میشه با تشکر الانم من خودم ساکن می باشم با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به عدم سند رسمی و جز مستثنیات دین بودن امکان توقیف وجود ندارد

زمانی میتوانید توقیف را بخواهید سند ثبتی به نام شخص معین باشد

سلام اگر کل اموالتان همین باشد نمیتوانند مستثنیات میباشد

درود بر شما، هرچند سند رسمی به نام شما نیست، لکن زوجه می‌توانند با اثبات مالکیت شما از طریق قولنامه اقدام به توقیف منزل نمایند، البته به زعم بنده این مورد از مستثنیات بوده و پس از توقیف نیز قابلیت رفع توقیف خواهد داشت.

تاسندرسمی بنام شمانباشدخیر ولی میتواندازطریق اثبات مالکیت توقیف نماید

سلام
اگر سند بنام شما نباشد قولنامه هم بنام شما نباشد قابل توقیف نیست.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

خیر قابل توقیف نیست چون در اداره ثبت سند مالکیت به نام شما ثبت نگردیده و همچنین منزل جهت اسکان شخص جزء مستثنیات دین بوده
و غیر قابل توقیف است