برای توقیف اموال همه مهریه را باید اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۷ #74755041

با درود به تمام مشاوران مجرب مجموعه
مهریه بنده ۳۰۰ سکه است من برای توقیف اموال همه آن را باید اجرا بگذارم یا ۱۱۰ سکه کافیه مابقی آن را از طریق دادگاه اقدام کنم یا فرقی نمیکنه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .نسبت ب وصول و اجرا گذاشتن هر تعداد از مهریه مختار هستید .چرا که در صورت نداستن اموال پرونده از اجرای ثبت ب دادگاه ارسال خواهد شد

سلام
به هر میزان از مهریه که اجرا بگذارید از اموال ایشان توقیف میشود. میتوانید تمام انرا به اجرا بگذارید و یا ۱۱۰ تا.

میتوانید همه را از طریق ثبت اجرا بذارید

باتوجه به توضیحات : به مقدار ارزش مال زوج ، نسبت به اجرا گذاشتن تعداد مهریه اقدام کنید

به هر میزان قابل اجرا ومجازبه توقیف اموال هستید

هیچ تفاوتی نمی کند چه مقدار از مهریه خود را مطالبه کنید. به همان مقدار از اموال شوهر توقیف می شود

باسلام درصورتی که اموال به اندازه ۳۰۰ سکه دارد میتوانید ۳۰۰ سکه را به اجرا بگذارید و منع قانونی نخواهید داشت.