شکایت پس از تسویه حقوق مهندس ناظر به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۲ #74735687

سلام سال 96 یکی از دوستانم که مهندس معمار بود درخواست کرد خانه کلنگی ام را بسازد هیچگونه قرار دادی نوشته نشد ولی پول کل هزینه ها را به حساب ایشئن ئاریز شد و در بهمن 97 خونه تکمیل شد بعد از از این مرحله ایشون تقاضای 120 میلیون دستمزد کردند و این در حالی بود که کل پول واریز شده به حسلب لیشون 700 تومان و مابقی را بنده خودم پرداخت نمودم خلاصه بعد از کش و قوس های فراوان با 30 میلون راضی و رسید داده شد که طرفین هیچ شکایتی ندارند الان بعد از چند روز مشخص شده که پول تعدادی از کارگران را به مدت 8 ماه نداده و الان که میگم باید پرداخت میکردی میگه میرم شکایت میکنم در ضمن هیچ کارگری را بنده نیاوردم و از اکیپ خودش بوده میخوام بدونم با توجه به رسید ایشون میتونه شکایت کنه و من باید چگونه عمل کنم

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به لحاظ حقوقی رابطه کارگری و کارفرمایی باید محرز گردد به عبارتی هر کس که کارگر را به سر کار آورده می بایست حقوق ایشان را پرداخت نماید و در خصوص صورتجلسه شما نیز چنانچه ذکر شده که تمام بدهی ها تسویه کامل گردیده و این موضوع به صورت کاملا صریح و شفاف قید گردیده ایشان هیچ‌گونه مطالبه وجه علیه شما دیگر نمی تواند مطرح نماید