فروش زمین متعلق به منابع طبیعی و امکان اخذ سند رسمی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۰ #74726234

سلام وقت بخیر، پدربزرگم زمین‌های کشاورزی داشت که از زمان پدرش مورد کشت گندم و جو بود. ما استعلام گرفتیم از منابع طبیعی نصفش رو که منابع طبیعی گفت متعلق به ماست، زمین‌هایی که به اسم پدربزرگم بود رو قبل از فوتش طی یک سند قطعی غیرمنقول به اسم سه تا پسرش و پدرم می‌کند و بعد از یک سال و نیم دوباره پدربزرگم زمینی که به اسم خودش بود و زمینی جزو منابع طبیعی بود طی یک مبایعه‌نامه و اقرارنامه رسمی به اسم پدرم زد (زمین که جزو منابعی طبیعی بود، به خاطر این که همسایه‌ها ادعای مالکیت نکند این کار رو کرد). آیا سند پدرم معتبره است؟ برای زمینی که منابع طبیعی ادعا کرده چگونه سند رسمی درست کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد زمین موسوم به منابع طبیعی یا ملی امکان نقل و انتقال وجود ندارد حتی در صورت صدور سند رسمی هم با تشخیص اداره منابع طبیعی سند شخصی ابطال می شود.

سلام علیکم
اولا زمینهای متعلق به پدر بزرگ و انتقال به پد شما کاملا صحیح میباشد. چون مالک می‌باشند
ثانیا واگذاری زمین‌های متعلق به دولت جرم بوده و مجازات سنگینی هم خواهد داشت .
حتما جهت ادامه کار یا هر نوع اقدامی یا وکیل مشورت کنید

سلام معامله نسبت به زمینی که متعلق به پدر بزرگتون بوده و به پدرتون انتقال داده صحیح میباشد.لکن زمین متعلق به منابع طبیعی قابل خریدو فروش نیست و نسبت به اون مقدار زمین که متعلق به منابع طبیعی است هیچ کس حق خرید و فروش زمینهای منابع طبیعی را ندارد و این عمل جرم ومجازات آن یک تا هفت سال حبس میباشد

باسلام.اراضی ملی مستندا به نقشه اجرای ماده دو و رای کمیسیون ماده ۵۶ملی هستند و ابتدا میبایست دادخواست ابطال رای کمیسیون ماده ۵۶بطرفیت اداره منابع طبیعی مطرح نماییدوتامادامیکه دارای حکم قطعی نشوید نمیتوانید اراضی ملی شده را تصرف نماییدو خریدوفروش این اراضی هم امکان پذیر نیست.موفق باشید

سلام
این انتقال صحیح نیست
زمینی که منابع طبیعی بوده اصلا قابل انتقال نیست؛ نصف دیگر زمین هم به دلیل اینکه پدربزرگ یک مرتبه به نام دیگران زده دیگر مالکیتی بر آن نداشته تا بتواند مجدد به پدر شما منتقل کند

بسمه تعالی. فرض مذکور خدمت شما عرض کنم تنها راه، طرح دعوی در دادگاه عمومی است با عنوان تنفیذ سند رسمی. بطرفیت منابع طبیعی که معارض زمینها میباشد و در دادگاه مدارک و مستندات خود را ضمیمه داخواست نموده تا. پس از بررسی مدارک طرفین دادگاه رای مقتضی صادر نماید لذا چنانچه شبهاتی وجود داشته باشد توسط دادگاه بررسی و مالک اصلی مشخص میگردد
نکته!: شما در صورت ذی حق بودن فقط با حکم دادگاه میتوانید اخذ سند نمایید

با سلام
انتقال نسبت به قسمتی از ملک که مورد ادعای منابع طبیعی می باشد قانونی و نافذ نبوده و اخذ سند رسمی راجع به آن نیز ممکن نخواهد بود.