آیا لاک گرفتن ظهر چک بعد از طرح دعوی تخلف محسوب میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۴۵ #74722510

با سلام
اینجانب دو فقره چک ضمانت که در قرارداد فیما بین قید امانت گذاشته شده بود، به دو شخص تحویل نمودم. با مشورت دوستان بعد از ارسال اظهارنامه مبنی بر استرداد لاشه چک و شکایت خیانت در امانت، شکایت خیانت در امانت کردم که متاسفانه رد شد و گفتند اول باید شکایت استرداد لاشه چک میکردی....
طرف مقابل اقدام به طرح دعوی نمود، در حالی که با توجه به مستندات و استعلامات گرفته شده از جاهای مربوطه و تحویل آن به دادگاه مبنی بر ایفای تعهد اینجانب و عدم پایبندی به تعهدات طرف مقابل به وضوح و صریح و شفاف مشخص گردیده قاضی پرونده بدون ورود به ماهیت چک و بدون توجه به عنوان ضمانت روی چک و قید امانت در قرارداد به علت وصف تجریدی، دادگاه بدوی رای محکومیت اینجانب را صادر نمود... بعد از چند ماه متوجه شدم دستخط اینجانب در ظهر چک که مربوط به سه سال پیش بود جعل شد که در دادگاه حقوقی مطالبه وجه، درخواست کارشناس خط کردم و قاضی شماره حساب کارشناس را داد و ما مبلغ کارشناسی را واریز کردیم، منتها بدون ارجاع به کارشناس رای به محکومیت اینجانب داد و قاضی هیچگونه توجهی نکرد!!! گفت چون شکایت خیانت در امانت کردی یعنی جعل صورت نگرفته!!! وگرنه باید شکایت جعل میکردی!!! نکته جالب اینکه در پشت چک علاوه بر جعل بعد از تحویل آن به دادگاه و ارسال عکس در پرونده، چک اینجانب لاک گرفته شده بود و وقتی به قاضی نشان دادیم با تصویر ارسالی تطبیق داد متوجه لاک گرفتی پشت چک گردید!!!! منتها اصلا توجه نکرد.
۱- ایا با توجه به رای بدوی مبنی بر محکومیت اینجانب و اینکه قاضی اصلا به اصل موضوع چک ضمانت وارد نشده فرصت شکایت استرداد لاشه چک دارم و به جایی میرسم؟
۲- چطور ممکنه قاضی پرونده بدون ارجاع به کارشناس با توجه به درخواست اکید اینجانب و اینکه فیش واریزی به حساب دادگستری ضمیمه پرونده شده، رای محکومیت صادر نماید. حتی به قاضی گفتم من صد در صد یقین دارم

ممنون و مچکر

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید ،و همچنین به رای صادره دادگاه بدوی، در شعب تجدید نظر اعتراض نمایید.

دادخواست استرداد چک را میتوانید بدهید در خصوص رای دادگاه اعتراض نمایید.

باسلام
بله میتوانید دادخواست استرداد لاشه چک دهید، و نهایتا تلاش خودرا در اینخصوص انجام داده اید، و میتوانید به رای صادره دادگاه بدوی، در شعب تجدید نظر اعتراض نمایید. اما برای جواب دقیقتر لازم است پرونده مطالعه گردد.