شکایت دو نفر از یک چک امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #74714867

سلام من ۴۰۰ میلیون چک مدت دار بابت ۷۵ میلیون قرض به کسی دادم ولی به علت اینکه تا خیر در پرداخت از بنده شکایت و ۱۰۰ میلیون آن را بصورت کیفری و برادر وی نیز پس از مدتی در دادگاه حقوقی جای دیگری کل ۴۰۰ میلیون چک را در شکایتی جداگانه به اجرا گذاشتند.
حال سوال اینکه:
۱ آیا میتوان شکایت دوم توسط برادرش را ، به علت این که ۱۰۰ میلیون از چکها قبلا کیفری شکایت شده ، اعتراض و پرونده دوم مختومه شود؟
۲ در خصوصی شکایت اول ، آیا چک مدت دار را میتوان تحت این عنوان که حقوقی است نوع شکایت را با اعتراض از کیفری به حقوقی تبدیل نمود؟
۳ در خصوص پرونده دوم نیز بدون جلسه رسیدگی حکم اجرا صادر و پس از گذشت ۱۵ روز و طبق اعلام ثنا ۳ روز دیگر برای اعلام صورت اموال باید به اجرای احکام مدنی حقوقی بروم.آیا در آنجا در خواست اعسار بدهم یا مورد سوال اول را در اجرای احکام مطرح کنم؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مختومه نمی شود می توانید درخواست کنید به صورت یکجا رسیدگی شود